AL-Katot Oy etsii työmaapäällikköä Hämeenlinnaan

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.2. osoitteella sami.pekkala@al-katot.fi

AL-Katot Oy on perustettu vuonna 1992 ja keskittynyt loivien kattojen, pihakansien, sokkelien ja siltojen vedeneristämiseen. Toteutamme uudis- ja korjausrakentamisen kohteita pääasiassa Etelä-Suomessa. Työllistämme yhteensä noin 80 henkilöä neljällä eri paikkakunnalla. Perinteisten bitumieristysten lisäksi olemme erikoistuneet synteettisillä materiaaleilla (PVC, TPO ja EPDM) tehtäviin vedeneristyksiin. AL-Katot Oy on osa Pohjoismaista Tukholman pörssissä noteerattua Nordic Waterproofing – konsernia.

Nordic Waterproofing Group on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja –palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme kuudella brändillä, jotka edustavat alansa kärkeä: Kerabit, Mataki (katto- ja vedeneristystuotteet), AL-Katot ja KerabitPro (katto- ja vedeneritysurakointi), SPT-Painting (lattiapinnoiteurakointi) ja LA Kattohuolto (huollot ja pinnoitukset). Lisätietoa saat osoitteista www.nwsuomi.fi ja www.al-katot.fi

 ETSIMME TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ HÄMEENLINNAN TOIMIPISTEESEEMME

Työmaapäällikön tehtäviin kuuluvat uudisrakennus-. saneeraus- ja infraprojektien vedeneristämisen työnjohdolliset tehtävät sekä projektien kokonaisvastuullinen ja tuloksellinen läpivieminen. Työmaapäällikkö vastaa tarvittaessa myös aliurakoitsijoiden ja asennusresurssien koordinoinnista sekä hankkimisesta.
Haemme vahvaa ammattimaista otetta ja projektitoiminnan aikatauluihin tottunutta tekijää. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa. Työtä tehdään tiiviisti tiimissä, mutta edellytetään myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää säännöllistä liikkumista työkohteissa. Rakennusliiketoiminnan ymmärrys ja kiinnostus tarjouslaskentaan katsotaan eduksi. Tehtävässä raportoidaan aluepäällikölle ja käytetään sujuvasti tietotekniikkaa apuna.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, vaihtelevia työkohteita ja ammattilaistemme tuen tehtävään. Isossa konsernissa pidämme ammattitaitoamme yllä ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Pekkala, puh.050 5638 700. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse sami.pekkala@al-katot.fi otsikolla ”työmaapäällikkö”.

/31.1.2019