Nordic Waterproofing Suomi tekee parhaansa koronapandemian hillitsemisessä

Nordic Waterproofing -konsernin yhtiöt pyrkivät huolehtimaan henkilöstönsä ja sidosryhmiensä turvallisuudesta ja terveydestä parhaansa mukaan niin toimipisteissään kuin työmaillakin.

Siksi olemmekin ryhtyneet erityistoimenpiteisiin ja ohjeistaneet henkilöstömme turvaamaan sekä oman että sidosryhmiemme mahdollisimman häiriintymättömän toiminnan.

Noudatamme Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten kulloinkin voimassa olevia ohjeita. Muita yleisiä toimintaohjeitamme on listattuna alla.

Sairastuminen ja altistuminen

Henkilöstöämme on ohjeistettu tulemaan töihin vain terveenä ja olemaan yhteydessä työterveyshuoltoon välittömästi, mikäli COVID-19-virukseen viittaavia oireita ilmenee. Työterveyshuolto ohjaa oireisen henkilön tarvittaessa testiin.

Jos COVID-19-virustartunta työntekijässämme todetaan, niin viestimme siitä heti henkilökohtaisesti kaikille, jotka mahdollisesti ovat altistaneet ja pyydämme heitä noudattamaan karanteenisuosituksia.

Sisäiset kokoukset, asiakastapaamiset yms. kokoontumiset

Pyrimme hoitamaan kokoontumiset mahdollisimman pitkälle verkossa. Jos kokoonnumme, varaamme tarpeeksi suuren tilan, jotta turvavälejä voidaan noudattaa ja kasvomaskeja on käytettävissä. Asiakkaita tapaamme heidän toiveidensa mukaisesti ja asiakaskäynneillä noudatamme hyvää käsihygieniaa, turvavälejä sekä tarvittaessa käytämme kasvomaskeja. Henkilömäärissä noudatamme kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia.

Työskentely toimipisteissämme ja työmailla

Toimistohenkilöstömme noudattaa voimassa olevia etätyösuosituksia ja työskenteleekin suurimmaksi osaksi etänä. Toimistoissa ja työmaatoiminnoissa työskenneltäessä suosittelemme kasvomaskin käyttöä aina niissä tilanteissa, joissa etäisyyksien pitäminen ei ole mahdollista tai maskin käyttöä muutoin edellytetään.

Työmailla noudatamme pääurakoitsijan ohjeistuksia sekä terveysviranomaisten suosituksia.

Hyvä hygienia on ensisijaisen tärkeää

  • Hengitystieinfektioita vältetään parhaiten huolehtimalla käsi- ja yskimishygieniasta.
    • Pesemme kädet hyvin ja tarpeeksi usein. Tarvittaessa käytämme käsidesiä.
    • Yskimme ja aivastamme nenäliinaan tai sen puuttuessa hihaan.
  • Tervehdimme muuten kuin kättelemällä.

Toivomme, että sidosryhmiemmekin edustajat tulevat toimipisteisiimme ja työmaille vain täysin terveinä ja noudattavat näitä myös näitä ohjeita.

Mikäli ohjeistuksemme herättää kysymyksiä, ole ystävällisesti yhteydessä yhteyshenkilöösi meillä.

Vantaa, 26. lokakuuta 2020

Esa Mäki
toimitusjohtaja

Tiedote pdf-muodossa: Sidosryhmätiedote_Nordic Waterproofing Suomi tekee parhaansa koronapandemian hillitsemisessä