SPT-Painting hakee kesätyöntekijöitä Turun telakalle

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3. osoitteella tomi.hulmi@spt-painting.fi

STP-Painting Oy on perustettu vuonna 1990 ja nykyään urakoimme vuosittain noin 200 000 m2 lattiapinnoitteita. SPT onkin yksi Suomen suurimmista lattiapinnoiteurakoitsijoista. Lattiapinnoitusten lisäksi olemme laivankansipinnoituksiin. Materiaaleina käytämme pääosin epoksia, akryyliä ja polyuretaania. Yhtiö työllistää noin 30 henkilöä ja on osa pohjoismaista Nordic Waterproofing -konsernia.

SPT-Painting Oy etsii  KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Turun telakalle (4 paikkaa)

SPT-Painting urakoi Meyerin telakalla Turussa loistoristeilijöiden aurinkokansien sekä parvekkeiden kansipinnoituksia. Haemme telakalle reippaita 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä ajanjaksolle 1.5. – 30.9.2019.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät avustavia kansipinnoitustöitä sekä maalausta ja kansien suojausta.

Aiempaa kokemusta tehtävistä ei tarvita, perehdytämme tehtävään ja työskentelet kokeneiden työkavereiden kanssa.

Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja vastuullista asennetta työntekoon. Ahkerat tekijät saavat meillä monipuolista työkemusta ja reilut kesäansiot. Työtä tehdään pääosin kahdessa vuorossa klo 7 – 15.30 ja 14 – 22.

Työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksi, mutta eivät ole este työllistymiselle.

Ota yhteyttä Tomi Hulmiin 040 548 3898 ja lähetä hakemuksesi sähköpostilla tomi.hulmi@spt-painting.fi viimeistään 31.3.2019.

Nordic Waterproofing Group on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja –palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme kuudella brändillä, jotka edustavat alansa kärkeä: Kerabit, Mataki (katto- ja vedeneristystuotteet), AL-Katot ja KerabitPro (katto- ja vedeneritysurakointi), SPT-Painting (lattiapinnoiteurakointi) ja LA Kattohuolto (huollot ja pinnoitukset). Lisätietoa saat osoitteista www.nwsuomi.fi ja www.spt-painting.fi

/6.3.2019