Nordic Waterproofing Oy etsii aluemyyntipäällikköä

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.1. mennessä osoitteella rekry@nordicwaterproofing.com

Nordic Waterproofing Group on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme kuudella brändillä, jotka edustavat alansa kärkeä: Kerabit ja Mataki (katto- ja vedeneristystuotteet), AL-Katot ja KerabitPro (katto- ja vedeneristysurakointi), SPT-Painting (lattiapinnoiteurakointi) ja LA Kattohuolto (huollot ja pinnoitukset). Lisätietoa saat osoitteista www.nwsuomi.fi ja www.kerabit.fi

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset katto- ja vedeneristysratkaisut. Tuotantomme on laajasti sertifioitua ja Kerabit-bitumituotteet ovat Suomessa valmistettuja. Myymme ja markkinoimme myös Isola-kosteudeneristystuotteita sekä Onduline Bitumiaaltokatteita.

Nordic Waterproofing Oy etsii tuotemyyntiin

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Pohjanmaan – Pohjois-Suomen myyntialueesta. Asiakaskunta muodostuu alueen jälleenmyyjistä, rakennusliikkeistä ja pienurakoitsijoista.

Tehtävä edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä ymmärtää ja ratkaista asiakkaan tarpeita ja luoda uusia kontakteja. Aluemyyntipäällikkö vastaa oman myyntibudjettinsa toteutumisesta, käyttää myynnin seurantajärjestelmiä, työskentelee yhteisten tavoitteiden mukaan ja raportoi työstään myyntijohtajalle.

Toivomme hakijoilta:
• kokemusta yhteistyöstä jälleenmyyntiverkostojen kanssa, rakennusalan tuntemus lasketaan eduksi
• tehtävään sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta tai kokemuksen tuomaa ammattitaitoa
• matkustusvalmiutta ja -halukkuutta
• riittävää IT-taitoa (MS Office), englannin ja ruotsien kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa yrityksessä sekä myyntityön tueksi yrityksen vahvan osaamisen ja asiantuntemuksen sekä hyvän perehdytyksen ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Väisänen, puh. 0400 673 226 tai jari.vaisanen@kerabit.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.1.2019 mennessä osoitteeseen rekry@nordicwaterproofing.com.

/18.1.2019